mentaal krachtig

Individuele Coaching

Persoonlijke ontwikkeling en groei

Het leven gaat maar al te snel aan ons voorbij en er zijn altijd momenten dat je je afvraagt of je er wel genoeg uit haalt. Loopt alles zoals jij dat het liefst zou doen, of glippen er zaken door je vingers. Het kan je onzeker maken en de grip op werk en privé soms doen verliezen. Waarom doe je leuke dingen en kun je er niet van genieten? Wat haalt je iedere keer weer onderuit terwijl je weet dat iedereen het beste met je voor heeft. Zou je het kunnen aanwijzen, dan was het niet zo erg, maar je voelt alleen maar dat er iets niet goed gaat, maar wat… Dit zijn periodes in je leven dat een beetje onvoorwaardelijke steun en begrip een welkome gast is. Een plek waar je verhaal in al z’n onvolledigheid en onredelijkheid geen schade maakt en je wel iets dichter kan brengen bij wat begrip voor jezelf. Maar ook als je het allemaal wel weet en toch niet in de juiste flow komt, dan is individuele coaching een cadeautje aan jezelf.

Bij individuele coaching gaat het om de verandering van gedrag en houding waardoor je blijvend anders om zal gaan met je valkuilen. Uiteraard zijn gesprekken in een veilige omgeving het uitgangspunt, maar de locatie, de duur en de omstandigheden zijn aan te passen aan het doel. Gesprekken vinden altijd plaats in een rustige omgeving en dat kan binnen en buiten zijn.

Met technieken uit diverse achtergronden sluit ik aan op jouw verhaal. Er zijn vele interventies te bedenken om je uit je comfort zone te halen of juist meer veiligheid te geven. We gaan samen niet alleen buiten de box denken, we gaan zelfs zonder box aan de slag en dat is spannend.

De meeste sessies duren maximaal twee uur. Daarmee kom je rustig op gang, heb je ruim de gelegenheid om onderwerpen uit te werken en zal je aan het eind het gevoel hebben dat het voldoende was. Toch zijn er dilemma’s die ook anders aangepakt kunnen worden. Soms wil je voor langer uit je situatie stappen en het gevoel krijgen dat tijd geen rol speelt en alles mag draaien om jouw proces. Dat er heel veel ruimte is om uit te zoeken wat je wil veranderen onder deskundige begeleiding. Dan zou een themacoaching uitkomst kunnen bieden. Het programma “Buiten ben jezelf” biedt de gelegenheid om in ruim 20 uur; oefeningen te doen, tot jezelf te komen en buiten te overnachten op een prachtige locatie in het bos. Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek

My title page contents