mentaal krachtig

Extreme Coaching

Back 2 Basic

12 tot 24 uur op stap en dat is inclusief overnachting in de buitenlucht. Op de locatie starten met een lange wandeling om elkaar en de omgeving een beetje te leren kennen, want daar hebben we het wel een tijdje mee te doen. Rustig aan komen de belangrijke onderwerpen aan bod en gaan we uitzoeken waar de kern zit en wat de vraag wordt om de komende uren uit te werken.

Ondertussen moet er gegeten worden en is het wel fijn om onderdak te hebben. Er is de mogelijkheid om in een tent, een schuilhut op een vlot of in een hangmat te slapen. Ondertussen zijn er opdrachten uit te werken zodat je verhaal meer body krijgt en we stof hebben om te bespreken. De hele avond wordt besteed aan gesprekken, opdrachten en stiltes.

Na de avondevaluatie kruip je in je slaapzak en is er tijd om alles nog even rustig te laten bezinken. Je kunt er een nachtje over slapen en de volgende morgen samen over praten. Doordat je reflectie van de vorige avond besproken kan worden, zijn eigen keuzes nog sterker te maken en zal je met meer overtuiging in jezelf de verandering kunnen aangaan. Tijd en programma worden volledig door mij aangestuurd, wat je de gelegenheid geeft om je volledig over te geven aan je eigen proces. Succes is nooit gegarandeerd, een bijzondere ervaring in dit geval zeker wel.

De accommodaties lenen zich bij uitstek om deze manier van coaching aan te gaan. Weersomstandigheden zijn daarentegen niet te voorspellen, maar de middelen die ingezet worden, zullen voldoende bescherming bieden om er veilig en comfortabel door te komen. Het Spartaanse karakter is vooral op papier en valt in de praktijk erg mee. De buitenlucht zal je zeker goed doen.

Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek

My title page contents